Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 52g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g70g120kcal14.1g0g7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 28g50kcal0.5g0.9g4.8g0g
Emmental juustoraaste valio14g55kcal4.1g0g4.2g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)47g19kcal0.5g3.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g504kcal39g11.2g32.8g2.2g
Valittu annoskoko211g252kcal19.5g5.6g16.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna106g126kcal9.8g2.8g8.2g0.6g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.7g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768