Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g63g56kcal0.9g3.8g4.1g1.3g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g63g28kcal0.9g4.7g0.6g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g47g54kcal7.5g0.9g2.3g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g39g43kcal9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g363kcal36.6g18.8g15.4g2.6g
Valittu annoskoko211g182kcal18.3g9.4g7.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna106g91kcal9.2g4.7g3.9g0.7g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.5g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961