Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g16g51kcal7.8g4.7g0.1g0.9g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.5g4kcal0.2g0.7g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g39g14kcal0.4g2.5g0.2g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen47g16kcal1.5g2.3g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%16g36kcal4.5g0.4g1.9g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow36g133kcal5.1g25.7g1.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g737kcal40.6g81.4g27.8g5.6g
Valittu annoskoko211g369kcal20.3g40.7g13.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna106g184kcal10.2g20.4g7g1.4g
Arvot/100g100g175kcal9.6g19.3g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233291