Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g21g152kcal0.2g0.2g16.6g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Muna, annos 60g19g16kcal1.4g0.2g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 83g30kcal0.1g5.9g0.1g1.7g
Voi, 1 tl, 5 g6.2g46kcal0.1g0.1g5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 13g37kcal2.3g0.3g3g0g
Tomusokeri 1dl=60g31g125kcal0g31.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g1099kcal12.4g141.2g52g4.8g
Valittu annoskoko211g549kcal6.2g70.6g26g2.4g
Annoskoko puolitettuna106g275kcal3.1g35.3g13g1.2g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.4g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107