Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi25g90kcal12.5g9g0.3g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g25g94kcal0g24.3g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl50g175kcal7g32g1.6g2.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl16g104kcal2.3g0.6g10.2g0g
Rusina 15g44kcal0.4g9g0.1g1.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl25g225kcal0g0g25g0g
Kesäkurpitsa50g8.5kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g1498kcal45g156.2g75g9.4g
Valittu annoskoko211g749kcal22.5g78.1g37.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna106g375kcal11.3g39.1g18.8g2.4g
Arvot/100g100g354kcal10.6g37g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405