Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g59g65kcal13.5g0g1.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Paprika punainen 23g6.8kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g25g6.3kcal0.3g1.1g0.1g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli25g88kcal2.8g18.5g0.3g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.6g1.6kcal0g0.1g0.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g436kcal34.8g47.4g11.6g2.8g
Valittu annoskoko212g218kcal17.4g23.7g5.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna106g109kcal8.7g11.9g2.9g0.7g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832