Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g90g413kcal5.4g40.4g26g0.9g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)54g24kcal0.2g5.7g0.1g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g45g76kcal3.2g7.2g3.8g0.4g
Sokeri 10g39kcal0g9.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g1143kcal21g125.6g62.6g2.6g
Valittu annoskoko212g571kcal10.5g62.8g31.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna106g286kcal5.3g31.4g15.7g0.7g
Arvot/100g100g270kcal5g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509