Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 16g3.1kcal0.1g0.5g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha53g87kcal10g0g5.3g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.5g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g56g28kcal0.8g4.1g0.7g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g30g7.8kcal0.4g1.2g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.1kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g306kcal24g16g15.2g2.8g
Valittu annoskoko212g153kcal12g8g7.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna106g76kcal6g4g3.8g0.7g
Arvot/100g100g72kcal5.7g3.8g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484