Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.1g5.4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g19g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g225kcal16.6g14g11.2g1.4g
Valittu annoskoko212g113kcal8.3g7g5.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna106g56kcal4.2g3.5g2.8g0.4g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177