Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 150g216kcal24g0g13.4g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g11g31kcal0.3g5.7g0.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton50g80kcal4g2g6.5g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g653kcal56.6g15.4g41.4g0g
Valittu annoskoko212g326kcal28.3g7.7g20.7g0g
Annoskoko puolitettuna106g163kcal14.2g3.9g10.4g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484