Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 78g81kcal17.4g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )16g7.9kcal0.1g1.9g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 23g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 23g30kcal0.6g0.7g2.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g325kcal40.8g15.6g10.4g1.8g
Valittu annoskoko212g163kcal20.4g7.8g5.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna106g81kcal10.2g3.9g2.6g0.5g
Arvot/100g100g77kcal9.6g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341