Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)88g97kcal10.8g1.7g5.2g0.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Porkkana, keitetty, suolaa 18g5.8kcal0.1g1g0g0.5g
Lanttu 25g7.2kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g294kcal24.4g22.6g10.8g4.6g
Valittu annoskoko211g147kcal12.2g11.3g5.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna106g73kcal6.1g5.7g2.7g1.2g
Arvot/100g100g69kcal5.8g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201