Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 23g29kcal4.7g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g22g7.5kcal0.3g1.3g0.1g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g1.1g1.5kcal0g0.4g0g0g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g11g1.9kcal0g0.3g0.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 56g36kcal1.7g2.7g2g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g12g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g2g5.9kcal0.5g0.1g0.4g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss5.6g17kcal1.3g0g1.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras14g49kcal1.8g9.8g0.2g0.4g
Rypsiöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g383kcal22.6g38.2g15g2g
Valittu annoskoko212g191kcal11.3g19.1g7.5g1g
Annoskoko puolitettuna106g96kcal5.7g9.6g3.8g0.5g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458155