Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 13g28kcal0.6g2.2g1.8g0.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 13g25kcal0.2g0.2g2.5g0.6g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 83g283kcal8.4g57.7g1g2.9g
Kauralese 13g45kcal2.3g5.7g1g2.2g
Vehnälese 5g11kcal0.7g0.8g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g898kcal24.4g139.2g23g16.6g
Valittu annoskoko212g449kcal12.2g69.6g11.5g8.3g
Annoskoko puolitettuna106g225kcal6.1g34.8g5.8g4.2g
Arvot/100g100g212kcal5.8g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369