Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 18g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Keittojuurekset, apetit25g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 29g33kcal6.2g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g126kcal13.8g11.8g2g1.8g
Valittu annoskoko212g63kcal6.9g5.9g1g0.9g
Annoskoko puolitettuna106g31kcal3.5g3g0.5g0.5g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600