Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 12g104kcal0g0g11.8g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 175g62kcal0.3g12.4g0.2g3.5g
Kaurahiutale 14g52kcal2g8g1g1.4g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.4g0.9kcal0g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 8.8g26kcal0g6.5g0g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g507kcal4.6g57.8g26g10.2g
Valittu annoskoko212g254kcal2.3g28.9g13g5.1g
Annoskoko puolitettuna106g127kcal1.2g14.5g6.5g2.6g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.6g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918