Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino28g96kcal6.5g14.9g1g1.7g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 35g52kcal5.2g6.2g0.3g1.4g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g44g48kcal1.3g1.4g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g2g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 30g31kcal1g5.5g0.3g0.9g
Raejuusto, Milbona, Lidl35g32kcal5.6g0.9g0.7g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g2.6g22kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g624kcal44.4g59.6g22.6g8.6g
Valittu annoskoko212g312kcal22.2g29.8g11.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna106g156kcal11.1g14.9g5.7g2.2g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355347