Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g55g16kcal0.5g2.2g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.6g1.6kcal0g0.3g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g22g37kcal0.5g1.3g3.3g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g22g39kcal0.5g1.5g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g276kcal4.2g18.4g19g1g
Valittu annoskoko212g138kcal2.1g9.2g9.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna106g69kcal1.1g4.6g4.8g0.3g
Arvot/100g100g65kcal1g4.3g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430