Paistettu lohi vihanneksilla

Paista lohi pannulla nahkapuolelta.

Mausta oman maun mukaan.

Paista erikseen sipulit ja sekavihannekset paistinpannulla tilkassa öljyä, mutta varo palamista.

Voit lisätä paistovaiheessa hieman soijakastiketta makua antamaan.

Tämä ei varsinaisesti ole kovin laihduttava ruoka, mutta erittäin maukas kyllä, ja kalan rasva on terveellistä ;)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sihuva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee, paistettu 100g221kcal20.3g0g15.6g0g
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 50g14kcal1.1g1.4g0.1g1.1g
Soijakastike 3.7g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8.1g72kcal0g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g648kcal44.4g8.4g47.8g3.8g
Valittu annoskoko212g324kcal22.2g4.2g23.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna106g162kcal11.1g2.1g12g1g
Arvot/100g100g153kcal10.5g2g11.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172756