Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 47g16kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Pinaattipakaste 150g23g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 31g42kcal2.6g5.5g0.6g1.6g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.8g2.8kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Sipuli kuivattu 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)22g51kcal4.4g0.1g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g23g88kcal3.1g16.6g1.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g423kcal25.6g47.4g13.8g9.6g
Valittu annoskoko212g211kcal12.8g23.7g6.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna106g106kcal6.4g11.9g3.5g2.4g
Arvot/100g100g100kcal6g11.2g3.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148