Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Valkokaali keräkaali 104g29kcal1.2g4.2g0.2g2.2g
Jauheliha, sika-nauta 83g185kcal14.6g0g14.2g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g6.3g6kcal0.1g1.1g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g538kcal32.2g12.2g38.8g4.8g
Valittu annoskoko212g269kcal16.1g6.1g19.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna106g135kcal8.1g3.1g9.7g1.2g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326