TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g63g84kcal13.8g0g3.1g0g
Tomaattimurska 63g18kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika, punainen24g6kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 27g21kcal0.5g4.2g0.1g0.3g
Paprikajauhe 1.6g5kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g16g11kcal1.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g355kcal33g22.2g13.4g5.8g
Valittu annoskoko212g177kcal16.5g11.1g6.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna106g89kcal8.3g5.6g3.4g1.5g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755