Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g11g78kcal0.1g0.1g8.6g0g
Nakki, keskiarvo 429g1002kcal49g5g88.5g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g1074g322kcal16.1g48.3g4.3g26.8g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g286g129kcal0.6g31.5g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g286g458kcal6g10.9g42.9g0.3g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g22g47kcal1.3g5.3g2.2g0g
Basilika, kuivattu 2.1g5.5kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4220g4083kcal146.8g203g293.2g56g
Valittu annoskoko2110g2041kcal73.4g101.5g146.6g28g
Annoskoko puolitettuna1055g1021kcal36.7g50.8g73.3g14g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966