Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta255g383kcal40.8g10.2g20.4g0g
Kananmuna kuoreton 140g200kcal17.6g0.4g14.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g128g35kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro128g39kcal2.7g5.4g0.6g4.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1021g1736kcal204.2g0g102.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 409g311kcal7.7g63.3g0.8g4.1g
Aromisuola (5g)13g7.1kcal0.1g1.3g0.1g0.3g
Jauhelihamauste, annos 15g8.4g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g5444kcal551.2g177g277.8g21.8g
Valittu annoskoko2112g2722kcal275.6g88.5g138.9g10.9g
Annoskoko puolitettuna1056g1361kcal137.8g44.3g69.5g5.5g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284