Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai414g1448kcal49.7g293.8g8.7g12.4g
Sokeri 406g1647kcal0g405.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 38g141kcal7.1g4.2g8.3g11.6g
Voi 239g1732kcal2.8g1g194.1g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)318g178kcal27.1g15.9g0.6g0g
Pätkis, 18g172g842kcal6.2g104.9g43g0g
Kananmuna kuoreton 263g375kcal32.8g0.8g26.9g0g
Taloussuklaa, Fazer159g820kcal6.2g89.1g47.7g8.4g
Voi 80g577kcal0.9g0.3g64.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g15641kcal267.2g1858.6g788g65g
Valittu annoskoko2112g7821kcal133.6g929.3g394g32.5g
Annoskoko puolitettuna1056g3910kcal66.8g464.7g197g16.3g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319