Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton799g5254kcal207.6g87.8g471.1g16g
Canderel makeutusjauhe40g153kcal1.2g37.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 96g354kcal17.7g10.5g20.8g29.1g
Kookoshiutale 140g924kcal11.4g8.9g90.2g22.8g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)799g3426kcal606.9g39.9g87.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g20221kcal1689.6g368.6g1339.8g135.8g
Valittu annoskoko2112g10111kcal844.8g184.3g669.9g67.9g
Annoskoko puolitettuna1056g5055kcal422.4g92.2g335g34g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892