Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 398g236kcal39g11.9g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 584g833kcal73g1.8g59.8g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g372g2229kcal78g24.5g200.6g0g
Juusto, keskiarvo 531g1857kcal132.8g1.3g147g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 40g129kcal11.5g2.8g8g12.2g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g40g24kcal3.6g2.2g0.2g29.1g
Vehnälese 24g55kcal3.2g3.7g1.1g9g
Kauralese 72g258kcal12.9g32.7g5.5g12.5g
Leivinjauhe 53g93kcal2.8g20.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g11425kcal713.6g202g847.6g126.2g
Valittu annoskoko2112g5712kcal356.8g101g423.8g63.1g
Annoskoko puolitettuna1056g2856kcal178.4g50.5g211.9g31.6g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129