Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli788g1340kcal102.4g19.7g94.6g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g441g185kcal43.2g1.8g0.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g126g81kcal4.4g0.3g31.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g158g1151kcal1.6g1.6g126.1g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g315g1311kcal258.5g22.1g18.9g3.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore63g16kcal0g5.7g0g0.1g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 16g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)189g662kcal26.5g105.9g12.7g20.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g9491kcal873.2g314.2g568.4g48.2g
Valittu annoskoko2112g4746kcal436.6g157.1g284.2g24.1g
Annoskoko puolitettuna1056g2373kcal218.3g78.6g142.1g12.1g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915