Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali996g210kcal12g33.9g2g20.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu80g83kcal6.3g13g0.5g1.7g
Sipuli 159g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa279g837kcal64.2g0g64.2g0g
Smetana120g466kcal2.5g2.6g50.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g80g59kcal3.6g10.3g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 399g882kcal69.7g0g67.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g5171kcal320.6g135g370.2g50.6g
Valittu annoskoko2112g2586kcal160.3g67.5g185.1g25.3g
Annoskoko puolitettuna1056g1293kcal80.2g33.8g92.6g12.7g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799