Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 101g75kcal13.2g1.1g0.4g6.9g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g366g1686kcal1.8g1.8g186.9g0.2g
Sokeri 81g327kcal0g80.5g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1051g3678kcal139.8g714.7g25.2g39.9g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g246g442kcal0.2g108.1g0g0g
24g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen201g66kcal6.6g9.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g12652kcal332.2g1832.4g432.4g94g
Valittu annoskoko2112g6326kcal166.1g916.2g216.2g47g
Annoskoko puolitettuna1056g3163kcal83.1g458.1g108.1g23.5g
Arvot/100g100g300kcal7.9g43.4g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91510