Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1067g456kcal36.1g51.2g10.7g0g
Kananmuna kuoreton 256g365kcal32g0.8g26.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 416g1427kcal42.4g291.2g5g14.6g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g320g45kcal6.1g1.3g1.6g0g
Rypsiöljy 43g377kcal0g0g42.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g5340kcal233.2g689g172.4g29.2g
Valittu annoskoko2112g2670kcal116.6g344.5g86.2g14.6g
Annoskoko puolitettuna1056g1335kcal58.3g172.3g43.1g7.3g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474