Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi250g900kcal125g90g2.5g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g250g935kcal0g242.5g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl500g1750kcal70g320g15.5g27.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g46kcal0.4g10g0.4g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g6.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl163g1040kcal22.8g5.5g102.4g0g
Rusina 150g439kcal4.2g90.1g0.7g14.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl250g2250kcal0g0g250g0g
Kesäkurpitsa500g85kcal2g12.5g3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4225g14976kcal451.4g1560g749g91.2g
Valittu annoskoko2113g7488kcal225.7g780g374.5g45.6g
Annoskoko puolitettuna1056g3744kcal112.9g390g187.3g22.8g
Arvot/100g100g354kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405