Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)210g905kcal15.8g143.1g28.8g7.4g
Voi 70g509kcal0.8g0.3g57g0g
Liivatelehti, gelatiini17g59kcal14.4g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml140g4.5kcal0.4g0.4g0.1g0g
Taloussuklaa, Fazer561g2890kcal21.9g314.2g168.3g29.7g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio561g1852kcal39.3g72.9g151.5g0g
Sokeri 119g484kcal0g119.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl421g1431kcal8.4g12.6g147.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4228g16378kcal202g1353g1106g74.2g
Valittu annoskoko2114g8189kcal101g676.5g553g37.1g
Annoskoko puolitettuna1057g4095kcal50.5g338.3g276.5g18.6g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252