Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g147g514kcal17.6g104.3g3.1g4.4g
Ruisjauho Pirkka120g367kcal11.7g73.4g2.4g18.1g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka252g869kcal32.7g166.2g6.8g10.1g
Kuivahiiva, annos 11g15g55kcal6.9g6.2g0.9g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi322g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g63g567kcal0g0g63g0g
Heinz ketsuppi126g129kcal1.1g30.1g0.1g0g
Chilikastike (Hp)21g28kcal0.3g6.8g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti462g647kcal83.1g4.6g23.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka189g108kcal0.8g26.4g0.2g2.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g112g381kcal22.4g0g32.5g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%280g798kcal86.8g0g47.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4228g8922kcal526.8g836g359.4g69.4g
Valittu annoskoko2114g4461kcal263.4g418g179.7g34.7g
Annoskoko puolitettuna1057g2231kcal131.7g209g89.9g17.4g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890