VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1798g827kcal57.5g86.3g27g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 67g226kcal0g55g0g0.9g
Sokeri 54g219kcal0g53.9g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g10g33kcal0.8g5.5g0.7g0.3g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g185g263kcal23.2g0.6g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4230g3136kcal163g402.6g93.6g2.4g
Valittu annoskoko2115g1568kcal81.5g201.3g46.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna1058g784kcal40.8g100.7g23.4g0.6g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302