Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 90g130kcal2.9g28.4g0.2g0.6g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 675g926kcal148.5g0g36.4g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g225g79kcal4.1g14.4g0.5g7.2g
Selleri, annos 50g90g13kcal0.9g2.7g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g270g55kcal1.6g10.3g0.8g3.8g
Kesäkurpitsa zucchini 135g24kcal0.8g3.4g0.5g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g270g76kcal1.6g16.1g0.5g6.8g
Paprika, punainen135g35kcal1.2g6.2g0.5g2.7g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4230g2796kcal329g184.6g79.8g51.6g
Valittu annoskoko2115g1398kcal164.5g92.3g39.9g25.8g
Annoskoko puolitettuna1058g699kcal82.3g46.2g20g12.9g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412612