Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g16g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g100g350kcal13g70g1.4g5.3g
Tattarijauho, Vijatuote80g280kcal10.4g56g1.1g4.2g
Kaurahiutale 160g599kcal23.2g91.2g11.7g16g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g520g1768kcal10.4g405.6g8.8g36.4g
Porkkana 140g46kcal0.9g7.8g0.3g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4232g7677kcal115.8g1261.2g226.6g131g
Valittu annoskoko2116g3838kcal57.9g630.6g113.3g65.5g
Annoskoko puolitettuna1058g1919kcal29g315.3g56.7g32.8g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226041