Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 338g112kcal0g1.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Kurkku,tuore 100g844g81kcal5.1g11.8g0.8g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)900g540kcal30.6g40.5g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4235g1571kcal73.8g131.2g64.8g0.6g
Valittu annoskoko2117g786kcal36.9g65.6g32.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna1059g393kcal18.5g32.8g16.2g0.2g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712