Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g999g250kcal13g42g2g0g
Tomaatti 719g164kcal4g24.8g2.2g10.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)200g120kcal2g9g8g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g200g382kcal48g4g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4236g1830kcal134g159.6g64.4g20.2g
Valittu annoskoko2118g915kcal67g79.8g32.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna1059g458kcal33.5g39.9g16.1g5.1g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338545