Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Vesi, vesijohtovesi 780g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4236g1695kcal67.8g129g93.6g50.4g
Valittu annoskoko2118g848kcal33.9g64.5g46.8g25.2g
Annoskoko puolitettuna1059g424kcal17g32.3g23.4g12.6g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135255