Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 507g410kcal8g85.3g0.3g15.2g
Peruna, keskikokoinen 60g124g74kcal1.9g16.1g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Sitruuna kuorittu 11g4.6kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g14g29kcal1.9g2.9g1.1g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g338g405kcal71g0g13.5g0g
Vesi788g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss113g60kcal6.4g6g0.6g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4239g2096kcal183.4g247g32.2g48.8g
Valittu annoskoko2120g1048kcal91.7g123.5g16.1g24.4g
Annoskoko puolitettuna1060g524kcal45.9g61.8g8.1g12.2g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491