Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g10g35kcal1.3g7g0.1g0.5g
Tattarijauho, Vijatuote8g28kcal1g5.6g0.1g0.4g
Kaurahiutale 16g60kcal2.3g9.1g1.2g1.6g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g52g177kcal1g40.6g0.9g3.6g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g769kcal11.4g126.2g22.6g13g
Valittu annoskoko212g385kcal5.7g63.1g11.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna106g192kcal2.9g31.6g5.7g3.3g
Arvot/100g100g182kcal2.7g29.8g5.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226041