Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 12g86kcal0g0g9.7g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.1g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g37g143kcal0.7g34.9g0.1g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g52g21kcal0.3g5.2g0.3g0.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g15g90kcal3.1g1g8.1g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g20g36kcal2.8g1.4g2.1g12.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g50kcal0g12.2g0g0.2g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g1303kcal20.8g152.8g68.6g25.2g
Valittu annoskoko212g652kcal10.4g76.4g34.3g12.6g
Annoskoko puolitettuna106g326kcal5.2g38.2g17.2g6.3g
Arvot/100g100g308kcal4.9g36.1g16.2g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255