Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g58g49kcal0.6g10.6g0.2g1g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g33g239kcal0g0g26.5g0g
Sokeri 42g171kcal0g42.2g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g27g39kcal1.9g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g148kcal4.4g30.1g0.5g1.5g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.7g6kcal0.1g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g1311kcal14.2g169.8g57.8g5g
Valittu annoskoko212g655kcal7.1g84.9g28.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna106g328kcal3.6g42.5g14.5g1.3g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468