Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g33g24kcal0.8g5.6g0g0g
Juuriselleri 25g7.9kcal0.3g1.1g0g0.8g
Palsternakka 33g21kcal0.2g3.9g0.1g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Fenkoli, annos 100g17g5.2kcal0.2g1.2g0g0.5g
Rypsiöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g33g32kcal2.7g4.7g0.2g2.7g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g245kcal9.6g42.8g2.6g12.2g
Valittu annoskoko212g123kcal4.8g21.4g1.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna106g61kcal2.4g10.7g0.7g3.1g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.1g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840