Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 68g51kcal1.3g10.5g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.8g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Lihaliemi laimennettu 63g12kcal0g1.9g0.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g9g24kcal2.5g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g421kcal26.4g29.8g21.4g2g
Valittu annoskoko212g210kcal13.2g14.9g10.7g1g
Annoskoko puolitettuna106g105kcal6.6g7.5g5.4g0.5g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978