Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)141g1018kcal0.1g0.1g113.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 40g115kcal6.3g0.1g10.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)30g6.1kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g2277kcal12.8g4.4g246.4g0g
Valittu annoskoko212g1139kcal6.4g2.2g123.2g0g
Annoskoko puolitettuna106g569kcal3.2g1.1g61.6g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67435