Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Persilja 2.8g0.8kcal0g0g0g0.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow21g17kcal0.9g2.7g0.2g0.7g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)12g4.1kcal0.3g0.6g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g33g56kcal6.2g0g3.3g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g252kcal16.8g20.4g10.6g3.4g
Valittu annoskoko212g126kcal8.4g10.2g5.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna106g63kcal4.2g5.1g2.7g0.9g
Arvot/100g100g60kcal4g4.8g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278