Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 85g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g9g32kcal1.9g0g2.7g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g3.8g13kcal0.8g0.1g1.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl9g34kcal0.2g0.3g3.6g0g
Juusto, keskiarvo 28g99kcal7.1g0.1g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g746kcal47.2g5.2g59.6g1.2g
Valittu annoskoko212g373kcal23.6g2.6g29.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna106g187kcal11.8g1.3g14.9g0.3g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238