Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g2.8g10kcal0g2.3g0.1g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa75g100kcal14.3g0.5g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g330kcal32.4g12.2g16.8g0.6g
Valittu annoskoko213g165kcal16.2g6.1g8.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna106g83kcal8.1g3.1g4.2g0.2g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636